KØBERRÅDGIVER

ALT HVAD DU BEHØVER FOR ET TRYGT BOLIGKØB

At finde den helt perfekte bolig, kan være en tidskrævende og besværlig proces, hvor man som køber kan opleve, at føle sig utryg og usikker på hele processen. Sælgeren af din nye bolig har ejendomsmægleren som sin rådgiver, hvorfor det er helt naturligt og rigtig vigtigt, at du ligeledes får professionel juridisk rådgivning når du køber.

Hos EJENDOMSMÆGLERFIRMAET OLE SAUER overtager vi det fulde ansvar og hjælper dig sikkert igennem alle boligkøbets faser, så du kan fokusere 100% på, at finde dit nye hjem og trygt kan overlade alt andet til os.

Vi er selvfølgelig medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og certificeret som køberrådgivere af Forbrugerrådet ”Tænk”.

Køb af fast ejendom er en af de største investeringer vi foretager os i livet, det er derfor vigtigt, at du er i trygge hænder – hele vejen! Vi sørger for, at rådgive dig ud fra dit udgangspunkt og dine ønsker til boligen. Du bliver taget med i alle beslutningerne og vi informerer dig igennem hele processen.

Du sikres samme køberrådgiver igennem hele processen og vi sidder klar til, at hjælpe dig præcis når du har brug for det. På den måde mener vi, at du får det bedste udgangspunkt inden du endeligt siger ja til din nye bolig.

Alle handler er individuelle! Når det er sagt, er der et typisk flow som de fleste bolighandler følger, så for at forberede dig bedst muligt på købets mange trin, har vi herunder skitseret de grundlæggende faser i et boligkøb:

  1. Inden du underskriver købsaftalen, er der specielt én ting du skal huske - følgende sætning i købsaftalen SKAL være indsat: ”Handlen er fra købers side betinget af, at købers rådgiver godkender handlen i sin helhed.” På denne måde sikrer du, at vi har muligheden for at komme med bemærkninger og forbehold i handlen, som vi gerne vil have afklaret, inden du siger endelig ja-tak til ejendommen.

  2. Når købsaftalen er underskrevet af begge parter, sørger vi for grundig og detaljeret gennemgang af købsaftalen og alle handlens dokumenter hvor vi sikrer, at disse omfatter alle relevante forhold for handlen.

  3. Du får herefter en rådgivningsrapport pr. mail, indeholdende alle observationer, der er foretaget af os ved gennemgangen af dokumenterne, således du er fuldt oplyst om alle relevante informationer om ejendommen. Sammen med rådgivningsrapporten, modtager du ligeledes et udkast til forbeholdsskrivelsen til ejendomsmægleren.

  4. Når du har haft mulighed for at gennemlæse både rådgivningsrapporten og forbeholdsskrivelsen, holder vi rådgivningsmøde med dig, enten online eller pr. telefon, hvor vi afklarer alle spørgsmål og forbehold, så vi kan udarbejde en endelig godkendelsesskrivelse til sælgers ejendomsmægler.

  5. Sælgers ejendomsmægler vil herefter sammen med sælger, fremsende svar på vores forbeholdsskrivelse. Når svaret er modtaget, vil vi igen tage kontakt til dig, således vi enten kan komme med gensvar eller endelig godkende handlen.

  6. Når handlen er endelig, er der stadig en masse nødvendigt papirarbejde der skal foretages. Vi vil til en hver tid anbefale dig, at vi står for hele berigtigelsen af handlen på dine vegne, eller alternativt at vi kontrollerer skøde, refusionsopgørelse og sikrer afslutning af handlen, såfremt det er aftalt, at sælgers ejendomsmægler skal sørge for berigtigelsen.

  7. Ved at lade os stå for den fulde rådgivning og ekspedition af handlen, sikres du, at arbejdet udføres professionelt og grundigt. Vi sørger for, at alle købsaftalens frister overholdes og sørger selvfølgelig ligeledes for, at holde snor i alle handles parter, således samarbejdet omkring afslutningen af handlen foretages effektivt.

  8. Hvis du på noget som helst tidspunkt har behov for rådgivning, kan du selvfølgelig blot kontakte os. Dette gælder både inden, under og efter boligkøbet. Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg hele vejen igennem handlen.

Hurtig ekspedition

Man må smede mens jernet er varmt. Derfor lover vi altid den hurtigste ekspedition af din sag. Hvis der er særligt behov for det, kan vi tilbyde af gennemgå sagen indenfor 24 timer efter vi har modtaget dokumenterne. Således sikrer vi, at du som køber altid kommer forrest i køen til din drømmebolig.

Priser

Vi tilbyder vores kunder en fast lav pris uanset boligtype og købesum. En fast pris betyder at du aldrig skal bekymre dig om hvad salæret bliver.

Fast pris inkl. evt. berigtigelse i alt kr. 6.500 og er selvfølgelig omfattet af konceptet ”ingen handel = intet salær”.

Uforpligtende møde

Hvis du overvejer at købe bolig, så aftal et gratis og helt uforpligtende møde. Du kan også starte med at sende salgsopstillingen over din drømmebolig til os@olesauer.dk og vi vender tilbage indenfor to timer.